Minimoves 3 4 en 5 jaar

Vrolijke en leerzame dansles voor kleuters in Utrecht.

In MiniMoves 3 gaan we net wat stapjes verder dan in de dansles MiniMoves 2. De kleuters leren in deze les ook al echte dansjes. Ook is er ruimte voor al hun fantasie.

Het is hier vaak een feestje, maar ondertussen krijgen ze de basis mee van dans en blijven ze nieuwe dingen leren. We blijven ze uitdagen op een speelse manier.

De muziekstijlen die gebruikt worden verschillen enorm.Van hele populaire kleuter liedjes tot onbekende liedjes die geschikt zijn voor kleuters. Ook worden er nummers gebruikt die gemaakt zijn door De Dansproeverij zelf.

Bij MiniMoves 3 mag de ouder/verzorger meedoen als het kind nog niet zelfstandig genoeg is. Wel blijkt dat kinderen het meeste plezier beleven als de ouder/verzorger niet bij de les aanwezig is.

Voor kleuters is deze les genieten

Bekijk bovenstaand filmpje van de MiniMoves.

Kosten

€ 26,00 per maand
Maandelijks opzegbaar

Tijden

Zaterdag 10.40 – 11.25

Locatie

Ridderlaan 4

Locatie

Ridderlaan 4, 3523 HT Utrecht

Ervaringen

Een belangrijke aanvulling voor onze Mieke (4 jaar), naast wat ze op school krijgt aan beweging (en muziek) en wat wij haar kunnen bieden. Mieke is elke keer heel vrolijk na de les en regelmatig herhaalt ze dingen uit de les.
Marlous Van Gastel

Marlous Van Gastel Media Wiki

Nina (5) danst bij Judith op zaterdagochtend. Dat is altijd een feest! Judith sluit geweldig aan bij de kleuters en weet prima hoe ze de kinderen enthousiast kan krijgen en houden. 
Mariëlle, moeder van Nina

MarielleWikiTravel
© De Dansproeverij 2016