Kinderfeestjes

Je kind is bijna jarig en je wilt een onvergetelijke kinderfeestje geven in Utrecht? 

Wij zorgen ervoor dat je kind zich op en top jarig zal voelen! Het wordt namelijk pas echt een mooie verrassing als er rekening gehouden wordt met zijn/haar wensen. En dat is precies wat wij willen doen.

We horen eerst graag waar je kind allemaal blij van wordt en daarmee gaan we aan de slag. Wij maken het kinderfeest op maat, speciaal voor jouw kind. Het zal een feestje worden om nooit te vergeten!

Letterlijk om nooit te vergeten, want er wordt namelijk ook nog eens gefilmd. Het feestje wordt gegeven in een zaal met een spiegelwand in Hoograven, waar het tevens gratis parkeren is.

Achteraf ontvang je een videocollage van het feest.

Bekijk bovenstaand filmpje.

Prijs

€ 12,50 per kind
Minimaal 10 kinderen, of bijbetalen.

Locatie

Ridderlaan 4, 3523 HT Utrecht

Ervaringen

Vandaag vierde onze oudste dochter Rosa (7) haar verjaardagsfeestje bij de Dansproeverij. Ze heeft er geweldig van genoten. Judith voelt prima aan wat Rosa leuk vindt en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alle meiden deden enthousiast mee en de ouders konden de laatste 10 minuten genieten van een spetterend optreden! Wij wisten dat Rosa enthousiast wordt van dansen, maar we waren positief verrast hoe Judith het in korte tijd voor elkaar krijgt haar het beste van zichzelf te laten zien.
Mariëlle, moeder van Rosa

Mariëlle, moeder van RosaWikiTravel

Echt super bedankt !! Was een dag voor hem om niet te vergeten !! Hij vond het super leuk Gr mandy
Mandy, moeder van Lorenzo

Mandy, moeder van LorenzoMedia Wiki
© De Dansproeverij 2016