Dance Creation 6 – 9 jaar

Een unieke les met eigen inbreng! GRATIS proefles Nationale Sportweek 9 t/m 17 september

In deze dansles leren je kinderen niet alleen hippe dansjes, maar ze leren ook zelf dansen creëren. Je ziet hierdoor het vertrouwen in hunzelf groeien; zo mooi om te zien!

Ze krijgen handvatten om alleen én samen hun ideeën om te zetten in dans. Ze hebben veel plezier terwijl ze ondertussen ook leren: over dans, maar ook over omgaan met elkaar en hun eigen emoties.

In de lessen komen verschillende dansstijlen aan bod. Er wordt rekening gehouden met wat zij erg leuk vinden, maar ze maken ook bijvoorbeeld kennis met andere dansstijlen

En misschien nog het belangrijkste: Je kind voelt zich gezien!

Tijdelijk samen met Dans en Expressie; een soortgelijke les.
GRATIS proefles Nationale Sportweek 9 t/m 17 september

Kosten

€ 26,00 per maand
Maandelijks opzegbaar

Tijden

Zaterdag 11.35 – 12.30

Locatie

Ridderlaan 4
Blauwe Aventurijn school

Locatie

Ridderlaan 4, 3523 HT Utrecht

Ervaringen

Onze Mieke vindt de dansproeverij écht heel leuk en ik vind ook dat je het geweldig doet. Een belangrijke aanvulling voor haar, naast wat ze op school krijgt aan beweging (en muziek) en wat wij haar kunnen bieden. Mieke is elke keer heel vrolijk na de les en regelmatig herhaalt ze dingen uit de les.
Marlous Van Gastel

Marlous Van Gastel Media Wiki

Judith is energiek en spreekt kinderen niet alleen aan vanwege haar danskwaliteiten, maar ook vanwege haar humor. Kinderen voelen zich prettig bij haar en dat zorgt voor een fijne sfeer!
Mariëlle

MarielleWikiTravel
© De Dansproeverij 2016