Clip Dance 30+
Beginner tot semi-gevorderd

Clip Dance is een unieke dansles in Utrecht voor volwassenen. Hier leer je de originele choreografieën geleerd worden uit de videoclips. Videoclip van toen én nu!

Opeens sta je dus de echte dans te doen van ‘Single Ladies’ of misschien wel ‘Vogue’ van Madonna. De videoclips zijn allemaal verschillend en zo dus ook de muziek- en dansstijlen. Je zal allerlei nieuwe dingen leren.

Als de dans af is wordt die gefilmd en maken we ons eigen clipje. Soms doen we dat dan ook helemaal in bijpassende kleding. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met wie wel en niet in beeld wilt.

Clip Dance is een dansles met veel plezier!

Bekijk bovenstaand filmpje van de Clip Dance 30+

Kosten

€ 30,00 per maand
Maandelijks opzegbaar

Tijden

Dinsdag 20.00 – 21.00
Donderdag 18.30 – 19.30

Locatie

Ridderlaan 4
Blauwe Aventurijn school

Locatie

Ridderlaan 4, 3523 HT Utrecht

Ervaringen

Sinds een paar maanden dans ik mee bij de clipdance 25+. Ik verbaas me regelmatig hoe het lukt om ons allemaal al die choreo’s te leren. Wanneer ze het de eerste keer voordoet denk ik vaak dat dat me never-nooit gaat lukken. Maar na goede uitleg, opknippen in stukjes en herhalen, herhalen, herhalen…. lukt het ons toch elke keer weer! De nummers zijn leuk en ik fiets iedere dinsdagavond weer vrolijk naar huis. ????
Tineke 

Tinke WikiTravel

Mijn dochters en ik dansen hier al een tijdje en we kijken telkens weer uit naar onze wekelijkse lessen.
Goed voor je humeur!!
Thecla

TheclaMedia Wiki
© De Dansproeverij 2016