Burlesque workshop

Welcome to Burlesque! Een vrijgezellenfeest in Utrecht waarin jullie Burlesque loopjes, looks en een speelse Burlesque choreografie.

Je mag je hakken meenemen en eindelijk weer eens die iets té sexy kleding aan. Wij zorgen voor de accessoires en over-the-top kleding.

De dans die jullie leren, kunnen jullie dan uiteindelijk ook op de bruiloft uitvoeren!

Deze workshop is ook voor een bedrijfsuitje een gezellig idee. Het duurt zo’n 1,5 uur en het is in Hoograven, waar het tevens gratis parkeren is.

Neem contact op om te weten wat voor extra’s wij als enige GRATIS nog meer aanbieden bij de workshop.

Kosten

€ 24,50 per persoon
Minimaal 7 personen

Locatie

Ridderlaan 4, 3523 HT Utrecht

Ervaringen

Een echte aanrader! Voor een vrijgezellenfeest hebben we een dans workshop gedaan met de meiden. Bij binnenkomst stond een fles wijn klaar en konden we ons aankleden als burlesque danseressen. We kregen een opname mee van de dans en ook nog leuke foto’s als aandenken! De docente is enthousiast en je merkt gelijk dat dansen haar passie is. De dans hebben we uiteindelijk ook uitgevoerd op de bruiloft, wat een leuke verrassing was voor de bruidegom.
Isabella F.

Isabella F.Media Wiki

We hebben voor een vrijgezellenfeest een workshop Burlesque gedaan met 14 meiden. Was erg geslaagd! We kwamen meteen in de stemming met alle kleding, accessoires en een wijntje. Na goede uitleg en een leuke warming up hebben we binnen 1,5 uur een dans geleerd, die we meteen die avond nog per mail op film kregen. Daarnaast leuke groepsfoto’s gekregen als aandenken. Aanrader!
Sandra Rijndorp

Sandra RijndorpWikiTravel
© De Dansproeverij 2016